Legear gelooft in comeback Vanden Borre: Ik knokte terug en dat loonde

Legear gelooft in comeback Vanden Borre: "Ik knokte terug en dat loonde"

09-02-2020 20:44 Laatste update: 20:45
1

Doet hij het of doet hij het niet? Kan Anthony Vanden Borre nogmaals een comeback op het hoogste niveau bewerkstelligen? Het is een vraag die veel supporters van RSC Anderlecht zich afvragen. Volgens Jonathan Legear, ex-ploegmaat van Vanden Borre, kan dat zeker lukken.

Legear -wiens carrière ook niet alleen rozengeur en maneschijn was- vergelijkt het parcours van Vanden Borre met dat van zichzelf. "Ik denk dat hij kan terugkeren. Ik heb ook periodes gekend zoals Anthony", vertelde Legear tijdens een gesprek met Sport/Footmagazine.

"Ik lag dan wel onder contract bij Blackpool, Mechelen en Olympiakos, maar ik kon zelfs niet trainen. Een jaar lang heb ik geen enkele groesptraining gehad. Ik had eronder door kunnen gaan, maar ik knokte terug en dat loonde. Hetzelfde geldt nu voor Anthony", besloot de flankspeler.

Legear speelt sinds enkele weken terug in België na een mislukt avontuur in de Turkse tweede klasse. De ex-speler van Anderlecht en Standard Luik komt momenteel uit voor amateurclub CS Visé.