Zulte Waregem dreigt na Bekerfinale ook Play-Off 1 te missen: Kan hier stormen

Zulte Waregem dreigt na Bekerfinale ook Play-Off 1 te missen: "Kan hier stormen"

09-02-2020 15:50
1

Zulte Waregem heeft voor de tweede keer deze week een stevige oplawaai gekregen. Na de uitschakeling in de Beker van België tegen Club Brugge, dreigt de ploeg van Franky Dury nu ook Play-Off 1 te missen na de zware 4-0 nederlaag op het veld van rechtstreekse concurrent Sporting Charleroi.

De coach van Zulte Waregem was uiteraard ontgoocheld, maar hij weigert het geloof in Play-Off 1 op te geven. "Ik heb de indruk dat Charleroi frisser zat. Ze wonnen erg veel duels en combineerden ook goed. En als je met z'n tienen komt te staan, stormt het", vertelde Dury na de match volgens Sporza.

"Ik ga er niet flauw over doen: Charleroi was beter, wij misten frisheid. Hopelijk staan we er volgend weekend weer. Play-Off 1? De handdoek ga ik niet gooien. Dat doe ik pas als het voorbij is", vervolgde de coach van Essevee. "Nu moeten we eerst bekomen na deze drukke week met weinig recuperatie. We zijn het niet gewend om zondag, woensdag en zaterdag te spelen. En Club Brugge en Charleroi voetballen echt goed."