Commercieel gezien was ik niet de interessantste voor Club, dat speelt ook mee

"Commercieel gezien was ik niet de interessantste voor Club, dat speelt ook mee"

Gepubliceerd: zondag 9 februari 2020 om 10:19zo 09-02-2020 om 10:19

Jelle Vossen probeert vanaf nu doelpunten te maken voor Zulte Waregem. Na een periode met tribunezitten voor Club Brugge mag de sluipschutter zich weer voetballer noemen. Nochtans is Vossen ervan overtuigd dat hij ook voor Club nog van waarde had kunnen zijn.

"Ik heb zeker het gevoel dat ik ook bij Club mijn doelpunten had kunnen maken, maar de trainer maakt zijn keuzes", verwijst Vossen naar Philippe Clement in Het Nieuwsblad. "Hij zal daar zijn redenen voor hebben gehad. Als je mij vraagt of ik daar akkoord mee ging, zou ik dat betwist hebben."

"Ik denk dat ik mijn waarde had kunnen hebben voor Brugge, maar ik ga er niet over klagen of bij blijven stilstaan. Ik ben blij dat ik nu hier ben en direct in mijn eerste wedstrijd heb kunnen laten zien dat ik nog altijd de goal weet staan", aldus Vossen. De aanvaller stond bij zijn debuut voor Zulte Waregem meteen twee keer aan het kanon.

Misschien speelde er wel meer, insinueert Vossen. Zo heeft de 30-jarige spits financieel minder meerwaarde dan enkele jonge wolven bij Club. "Ik ben ervan overtuigd dat ik commercieel gezien niet de interessantste speler was voor Club", bevestigt hij. "Dat speelt ook mee in het voetbal. Dat is jammer voor de speler, maar je merkt dat dat aspect belangrijker wordt voor veel clubs."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Vossen te weinig kansen gekregen bij Club?

Ja
82%
Nee
18%
(402 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws