Asamoah blinkt uit in spektakelstuk tussen STVV en Eupen

08-02-2020 21:52
2

Samuel Asamoah was zaterdagavond de grote uitblinker in het duel tussen STVV en KAS Eupen. Met drie doelpunten kon de ex-speler van Eupen voor de 5-2 overwinning zorgen van de Truienaren.

STVV en KAS Eupen zorgden voor een fenomenale eerste helft. Wie het niet gezien had, had ook iets gemist. We kregen maar liefst vijf doelpunten te zien in de eerste 45 minuten voetballen.

Eupen, dat in een winning mood zat de voorbije weken, kon ook tegen STVV imponeren. Het kon STVV tot twee keer toe een koude douche bezorgen, maar de gretige thuisploeg wist via Asamoah met zijn tweede van de avond nog met een voorsprong de rust in te gaan.

Eupen gaf zich niet gewonnen en ging op zoek naar die gelijkmaker. Die leek het ook gescoord te hebben, al werd de treffer van Prevljak uiteindelijk afgekeurd. STVV kon dan wel weer vieren. Met zijn derde van de avond sloeg Asamoah zijn ex-ploeg helemaal knock-out.

Daar bleef het zelfs niet bij. In de allerlaatste minuten van de partij kregen we nòg een doelpunt. Nu was het Chris Durkin die scoorde en zo voor de 5-2 eindstand zorgde.