Oud-Heverlee Leuven profiteert optimaal van Beerschot-misstap

08-02-2020 18:53

Oud-Heverlee Leuven heeft zaterdag een goede zaak in het tweede periodekampioenschap van de Proximus League. Het won thuis simpel met 3-0 van Lommel.

Na het 1-1 gelijkspel van Beerschot op vrijdag kon Oud-Heverlee Leuven maximaal profiteren. Lommel – dat in het tweede periodekampioenschap goed bezig was – kon aan Den Dreef weinig klaarmaken.

In de eerste helft was de match eigenlijk al gespeeld. Na een halfuur bracht nieuweling Van den Bergh de thuisploeg op voorsprong. Nog voor de rust verdubbelde Tshimanga de score. Het slotakkoord kwam er pas in de 90e minuut. Perbet zette de eindstand op het bord.

Oud-Heverlee Leuven staat nu aan de leiding in het tweede periodekampioenschap met zeventien punten.