Cadena SER: zoekend Barça heeft naamgenoot van Suárez op het oog

Cadena SER: zoekend Barça heeft naamgenoot van Suárez op het oog

08-02-2020 18:00

FC Barcelona hoopt het gemis van Luis Suárez op te vangen met Luis Suárez, claimt het medium Cadena SER. De Catalanen maken al langere tijd jacht op een vervanger voor de zwaar geblesseerde aanvalsleider uit Uruguay.

Nu ook Ousmane Dembélé voor lange tijd uit de roulatie is, mag Barça – volgens een speciale dispensatieregel van de Spaanse bond – na de transferdeadline nog een binnenlandse of een clubloze vervanger aantrekken. Diverse namen deden de ronde: onder meer Getafe-topscorer Ángel Rodríguez zou op het lijstje van de Catalanen staan. Cadena SER komt nu met een opvallend nieuwtje op de proppen: Luis Suárez van Real Zaragoza staat naar verluidt op de nominatie om zijn beroemde naamgenoot te vervangen.

De 22-jarige Colombiaan werd in 2017 opgepikt door Watford en sindsdien drie keer uitgeleend door The Hornets. Dit seizoen komt hij met veel succes uit voor Real Zaragoza in de Segunda División. In 24 competitieduels heeft Suárez al veertien keer raak geschoten namens de nummer 3 van de competitie.