UPDATE: Miguel Van Damme meldt zich in de fitness bij Cercle Brugge

UPDATE: Miguel Van Damme meldt zich in de fitness bij Cercle Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 8 februari 2020 om 15:09za 08-02-2020 om 15:09

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 08:44wo 26-02-2020 om 08:44

Cercle Brugge gaat zaterdagavond tegen KV Mechelen op zoek naar een strohalm om in Eerste Klasse A te blijven. De rode lantaarn kan alle steun gebruiken, en al zeker die van Miguel Van Damme. De doelman zal zijn ploeggenoten komen aanmoedigen tegen KV.

Een tweetal weken geleden kwam het trieste nieuws naar buiten dat er opnieuw leukemie is vastgesteld bij Van Damme. Onze landgenoot was daar eerder al voor behandeld, maar jammer genoeg blijft het kwaad hem achtervolgen. In de thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht trakteerden alle supporters, net als op andere velden overigens, hem nog op een warm applaus als hart onder de riem.

Twee weken later gaat het blijkbaar wat beter met Van Damme. Het Twitter-account van Cercle laat alvast weten dat de keeper er zaterdagavond bij zal zijn in Jan Breydel. Op die manier hoopt de Vereniging ongetwijfeld nóg wat meer motivatie op te bouwen voor de komst van KV Mechelen. Cercle telt momenteel negen punten achterstand op de voorlaatste, Waasland-Beveren. Er zijn nog zes speeldagen over in de reguliere competitie.

Update: En daar is Miguel Van Damme, die zijn lach niet kon verbergen bij zijn terugkeer naar het Jan Breydelstadion. Cercle Brugge plaatste ook een knappe foto online van de herstellende doelman.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Miguel Van Damme zich weer in de fitness heeft gemeld bij Cercle Brugge. Ook Foster, Panzo en Hassen zijn fit. Bernd Storck kan weer over elke speler van zijn kern beschikken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws