Sensatie Trésor: Rode Duivels verre droom, ik moet het eerst maken bij beloften

Sensatie Trésor: "Rode Duivels verre droom, ik moet het eerst maken bij beloften"

08-02-2020 14:37
2

Mike Trésor Ndayishimiye is nu al maandenlang één van de sensaties in de Eredivisie. Onze landgenoot is een smaakmaker bij Willem II, dat verrassend vierde staat en op weg lijkt naar een Europees ticket. Zelf probeert de twintigjarige Trésor zijn voetjes op de grond te houden.

"Ik ben zeer tevreden over de stappen die ik al heb gemaakt", is Trésor positief in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik denk dat er nog meer kan uitkomen. Ik ben gewoon benieuwd om elke week die 90 minuten vol te maken, om stappen te blijven zetten."

Is een zomerse transfer al aan de orde? "Daar denk ik nu nog niet aan, maar ik denk dat we op het einde van het seizoen gewoon ons best moeten doen. Van daaruit kan ik bekijken wat er allemaal gaat gebeuren", aldus Trésor. De middenvelder was tot nu toe goed voor vier goals en drie assists bij Willem II.

Als de jongeling zo verder doet, zouden de Rode Duivels een optie kunnen worden. Is dat een droom? "Misschien niet echt een verre droom, maar ik denk er momenteel niet per se aan, omdat ik nog bij Jong België bezig ben", verwijst hij naar zijn selecties voor de nationale beloften. "Ik moet het daar eerst maken. Als dat lukt, zullen we wel zien waar ik terechtkom."