Meunier is niet bang van Dortmund-Belgen: Kunnen van iedereen winnen

Meunier is niet bang van Dortmund-Belgen: "Kunnen van iedereen winnen"

07-02-2020 18:02 Laatste update: 18:26
2

Over minder dan twee weken trekt de Champions League zich weer op gang. PSG en Thomas Meunier doen opnieuw een gooi naar de eindzege, daarvoor moeten ze wel voorbij Borussia Dortmund.

Het wordt een interessant duel om te volgen, de wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund. Met Axel, Witsel, Thorgan Hazard en Thomas Meunier zullen er mogelijk ook aardig wat Belgen tussen de lijnen lopen. Bij PSG moeten ze echter ook een Noor goed in de gaten houden.

Zo lijkt het wel of Erling Haaland maar niet kan stoppen met scoren. Sinds zijn transfer naar Dortmund wist de spits maar liefst acht keer te scoren in 153 speelminuten. De verdediging van PSG is dus best op zijn hoede voor de tienersensatie. Thomas Meunier is echter opvallend rustig wanneer het onderwerp ter sprake komt. "Of ik schrik heb van Haaland? Ik ken hem niet echt", illustreert Meunier zijn zelfvertrouwen tegenover Bleacher Report.

De Rode Duivel beseft wel dat Dortmund geen makkelijke uitdaging wordt. "Ze scoren makkelijk dat is waar…Maar ze krijgen ook veel doelpunten tegen. Op papier kunnen wij tegen elke ploeg winnen, het is aan ons om ervoor te zorgen dat we doorstoten", besluit Meunier.