Hoedt (Antwerp) na bierdouche van Kortrijk-fans: Ik vind het respectloos

Hoedt (Antwerp) na bierdouche van Kortrijk-fans: "Ik vind het respectloos"

07-02-2020 08:16 Laatste update: 08:16
14

Royal Antwerp FC won met 0-1 van KV Kortrijk en mag zich opmaken voor de bekerfinale. Wesley Hoedt zal zich de wedstrijd zeker nog even herinneren, nadat hij door de thuisaanhang massa's bier over zich heen kreeg.

Na zijn wissel moest Hoedt voorbij de Kortrijk-spionkop passeren. En toen ging het mis, maar gelukkig bleef de Antwerp-verdediger er ijzig kalm onder. "Ik reageerde er bewust niet op, anders wordt het alleen maar erger. Het hoort er een beetje bij", vertelt de Nederlander in Het Nieuwsblad.

Hoedt vindt echter niet dat hij zelf schuld treft aan de reactie van het thuispubliek. "Als de Kortrijkse supporters dat leuk vinden, moeten ze dat lekker doen. Ik vind het een beetje respectloos. Ik heb volgens mij niets fout gedaan naar die mensen toe."

Het enige waar Hoedt aan denkt is de kwalificatie voor de bekerfinale. "Het veld lag er dramatisch bij, waardoor we mee moesten gaan in de strijd. Dat is ons net iets beter gelukt dan Kortrijk. We willen nu iets tastbaars teruggeven aan onze fans, want de support was weer geweldig."