Hollerbach duikt weer op bij Moeskroen: Ik kan mijn rol niet meer invullen

Hollerbach duikt weer op bij Moeskroen: "Ik kan mijn rol niet meer invullen"

06-02-2020 12:45

Bernd Hollerbach heeft zich opnieuw laten zien bij Moeskroen. Hollerbach is al weken afwezig door ziekte en brengt bij Het Laatste Nieuws iets meer duidelijkheid.

"Eind december sloeg een virusinfectie met daaropvolgende longontsteking me helemaal knock-out", geeft de Duitser aan. "Dat is de reden waarom ik sindsdien mijn rol als hoofdcoach bij Moeskroen niet meer kan invullen. Na onze sterke eerste seizoenshelft had ik natuurlijk heel graag verder gedaan. Maar gezond zijn is het belangrijkste in een mensenleven. Dat wordt wel eens vergeten in onze job."

Inmiddels is Philippe Saint-Jean aangesteld als vervanger. "Ik ben de club heel dankbaar voor haar steun en begrip en ik wens Philippe Saint-Jean en het hele team veel succes de komende weken. Het gaat stilaan beter met mij en ik keer zo als snel mogelijk terug bij de club."

Afgelopen week was het nog technisch directeur Rudi Vata die op de bank zat tegen Anderlecht. Saint-Jean maakt zaterdag zijn debuut met een thuiswedstrijd tegen KV Oostende.