Turkse media: 'Club Brugge hoopt met één miljoen euro Diagne-saga te regelen'

Turkse media: 'Club Brugge hoopt met één miljoen euro Diagne-saga te regelen'

06-02-2020 09:15 Laatste update: 07-02-2020 19:20
34

Mbaye Diagne werd door Club Brugge aan de kant geschoven na verschillende incidenten, zowel op als naast het veld. De Senegalees acht Blauw-Zwart echter verantwoordelijk. Daarom stapt Diagne nu naar de FIFA. Dat meldt het Turkse CNN.

Galatasaray, de moederclub van Diagne, vindt het niet kunnen dat Club Brugge de aanvaller zomaar overboord gooit. De Turken eisen dat Club Brugge de aankoopoptie, ruim 15 miljoen euro inclusief bonussen, op tafel legt. Diagne besloot daarom om beroep te doen op de FIFA, op aanraden van Galatasaray.

Het lijkt vrij onwaarschijnlijk dat Club Brugge effectief die som op tafel moet leggen. Blauw-Zwart vindt naar eigen zeggen dat het redenen genoeg heeft om Diagne naast de selectie te plaatsen. Galatasaray is het daar duidelijk niet met eens, de speler evenmin. De komende tijd moet de FIFA zich over de zaak gaan buigen.

Update: Volgens enkele vage Turkse bronnen gaat Club Brugge proberen de zaak Diagne te regelen met één miljoen euro. Het zou een deel van de huursom zijn. Het is maar de vraag of Club Brugge dit effectief van plan is en dat goed genoeg is voor Diagne en Galatasaray.