Ajax-talent Bobbey met shirt 'ontdekker' Griezmann, bericht aan 'helikopterman'

Ajax-talent Bobbey met shirt 'ontdekker' Griezmann, bericht aan 'helikopterman'

05-02-2020 19:16
1

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Brobbey krijgt shirt Griezmann
Een mooi gebaar van Antoine Griezmann. De Franse aanvaller van FC Barcelona heeft zijn shirt opgestuurd naar Ajax-spits Brian Brobbey. Griezmann is een fanatiek Football Manager-speler en heeft van Brobbey zijn aanvaller gemaakt bij zijn club. Ook in het echte leven lijken beide aanvallers het dus goed met elkaar te kunnen vinden.

West Bromwich Albion klaar voor 'helikopterman' van Newcastle United
West Bromwich Albion is zich alvast aan het klaarmaken voor de komst van Newcastle United in de vijfde ronde van de FA Cup. Newcastle won in de vierde ronde na verlengingen van Oxford United en bij de winnende treffer van Allan Saint-Maximin besloot een Newcastle-fan het doelpunt wel heel opmerkelijk te vieren. Hij trok namelijk zijn geslachtsdeel uit zijn broek en deed de helikopter. Hier speelt West Bromwich alvast op in.