Degryse kritisch voor Clement: Denkt hij dat wij stekenblind zijn?

Degryse kritisch voor Clement: "Denkt hij dat wij stekenblind zijn?"

05-02-2020 12:29 Laatste update: 12:59
20

Club Brugge krijgt tegen Zulte Waregem de kans om een wat mindere periode achter zich te laten. Analist Marc Degryse stoort zich eraan dat Philippe Clement niet rechtuit zegt dat het allemaal wat minder gaat.

Gelijke spelen tegen Zulte Waregem, KV Kortrijk en Charleroi, en op het nippertje gewonnen van Antwerp. Het is niet het beste Club Brugge dat we de afgelopen weken aan het werk zagen. Ook Degryse ziet dat het allemaal iets minder loopt. "Ik maak me nog geen zorgen om Club. Alleen, je moet hun huidige vorm ook niet minimaliseren", vertelt Degryse aan Het Laatste Nieuws.

Iets wat Clement wel doet, aldus Degryse. "Ik wordt daar een beetje moe van, spreek toch rechtuit! De zaken verbloemen is al gedurende zijn hele carrière zijn dada", is Degryse scherp. "We zijn blijven voetballen", vertelde Clement na afloop van de wedstrijd tegen Antwerp. "Denkt Philippe dat we stekenblind zijn? Club voetbalde niet goed tegen Antwerp", aldus Degryse.

Degryse denkt dat Clement dit doet om zijn spelers beter te maken, daar is de analist het echter duidelijk niet mee eens. "Het zijn volwassen profs waarmee we hier te maken hebben? Als Dennis zich als een vedette gedraagt, én dat mag van mij, moet hij ook kunnen aanvaarden dat hij als een vedette aangepakt wordt." Hoe moet het dan wel volgens Degryse? "Zoals Wesley Hoedt Lamkel Zé aanpakte, dat was goed."