''Poker um Sané': Manchester City verzoent zich met Bayern München-deal'

''Poker um Sané': Manchester City verzoent zich met Bayern München-deal'

05-02-2020 11:45

Leroy Sané moet de grote zomeraankoop van Bayern München worden. Dat meldt Sport Bild. De 24-jarige aanvaller van Manchester City was afgelopen jaar al op weg naar de Allianz Arena, maar scheurde zijn kruisband.

De leiding van Bayern München hield het laatste half jaar nauw contact met Sané, meldt Sport Bild. Dat moet uiteindelijk leiden tot de komst van de Duitse international. De megatransfer - Manchester City wil naar verluidt 95 miljoen euro - zal echter níet voor 1 april afgerond worden.

Dat heeft te maken met het feit dat Sané van zaakwaarnemer is gewisseld, een besluit dat 'met weinig enthousiasme' is ontvangen in München. Sané verbrak de banden met het bureau van David Beckham op 31 december 2019 en vanwege een opzegtermijn van drie maanden, heeft zijn nieuwe management pas vanaf 1 april groen licht om zijn zakelijke belangen te behartigen.

Volgens Sport Bild blijft Bayern München echter optimistisch over de komst van Sané. De Duitse aanvaller wil graag onder trainer Hansi Flick spelen. Het salaris en de kwaliteit van de selectie zijn wel belangrijke voorwaarden. Bij Manchester City heeft men zich inmiddels verzoend met het feit dat Sané zijn tot 2021 lopende contract niet gaat verlengen.