De Sart laat zich uit over toekomstige transfer: “Dat spreekt me aan”

De Sart laat zich uit over toekomstige transfer: “Dat spreekt me aan”

05-02-2020 09:26
3

Alexis De Sart speelt dit seizoen sterk bij Royal Antwerp Football Club. De middenvelder laat zich tegenover Sport/Voetbalmagazine uit over zijn toekomst bij The Great Old.

De Sart sprak al van in het begin over een buitenlandse transfer en ziet Antwerp als een springplank. “Dat is geen arrogantie, dat is ambitie”, begint De Sart. “Uiteraard ben ik hier tevreden en als de club blijft groeien zie ik geen reden om te vertrekken. Maar het is evenzeer logisch dat iemand van 23 op een dag in een andere competitie wil voetballen.”

“Wat Julien in Engeland heeft ervaren, spreekt me aan”, gaat De Sart verder. “Van buitenaf kun je denken dat het niet zo goed gegaan is bij Middlesbrough en Derby, want de commentaren waren niet erg positief. Maar als je hem erover hoort praten, dan is het alléén maar positief.”

De Engelse tweede klasse is ook van een hoog niveau, vindt De Sart. “De Engelse tweede klasse heeft een goed niveau en ook al heeft hij niet zoveel gespeeld, hij heeft er veel geleerd. Elke keer dat we over zijn verblijf in Engeland praten, krijg ik nog meer goesting.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie