Verschueren analyseert zijn wintermercato: Onze gewenste profielen gehaald

Verschueren analyseert zijn wintermercato: "Onze gewenste profielen gehaald"

04-02-2020 17:24
14

Michael Verschueren heeft er zware weken opzitten. Het was immers opnieuw een heel drukke transfermercato bij RSC Anderlecht én een grote test voor de sportieve directeur. Verschueren maakt zich echter geen zorgen. 

"We mogen tevreden zijn met het resultaat", vertelde hij tijdens een gesprek met Het Laatste Nieuws. "We hebben onze gewenste profielen kunnen halen. Murillo en Lawrence gaan op lange termijn een positieve bijdrage leveren en ook met Pjaca, die we nog een seizoen langer kunnen huren, zijn er veel mogelijkheden. Joveljic hebben we ondanks onderhandelen niet kunnen binnenhalen met een aankoopoptie, daarom hebben we op korte termijn gedacht."

Verschueren wilde ook nog even benadrukken dan zijn samenwerking met inspirator Vincent Kompany perfect verloopt. "Het is de bedoeling dat we dit project effectief tot in de details kunnen uitvoeren. Dat we zowel de jeugd enerzijds als de data anderzijds hun werk laten doen. In die context ben ik wel diegene die probeert dat zoveel mogelijk te beschermen. Op dat vlak vorm ik een sterke tandem met Vincent", besloot de sportieve directeur van paars-wit.