'Inter Miami richt vizier op Real-middenvelder en wil salaris verdubbelen'

'Inter Miami richt vizier op Real-middenvelder en wil salaris verdubbelen'

Gepubliceerd: dinsdag 4 februari 2020 om 12:30di 04-02-2020 om 12:30

Het Inter Miami van David Beckham heeft grootse plannen: de nieuwe Major League Soccer-club wil de selectie gaan versterken met Edinson Cavani en Luka Modric. De club uit de Verenigde Staten heeft qua salarissen veel te bieden, maar lijkt wel te moeten wachten op de komst van de supersterren.

Het nieuwe MLS-seizoen begint namelijk in maart 2020, waardoor beide spelers er niet meteen vanaf het begin van de competitie bij kunnen zijn. Diego Alonso, de eerste coach in de geschiedenis van de club, is meteen ambitieus. "We willen meteen vanaf het begin proberen de competitie te winnen", vertelt hij tegen Marca. "In het tweede jaar zal dat zelfs een verplichting worden", zet Alonso de druk er meteen op.

In de MLS mag elke club drie spelers inschrijven met een eigen bepaald salaris, de andere spelers verdienen minder. In de zoektocht naar een aantal grote sterren is de ploeg dus uitgekomen bij Paris Saint-Germain-spits Cavani en Real Madrid-middenvelder Luka Modric. Inter Miami wil het Real-salaris van Modric naar verluidt verdubbelen, waardoor een overstap naar de Verenigde Staten financieel zeer interessant is voor de Kroaat.

Toch lijkt de ploeg in eerste instantie over te moeten schakelen naar plan B, omdat het simpelweg spelers nodig heeft voordat de competitie in maart begint. Daarom lijkt de club in eerste instantie Rodolfo Pizarro van Monterrey te gaan halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws