Diatta spreekt over zijn toekomst bij Club Brugge: Waarom niet?

Diatta spreekt over zijn toekomst bij Club Brugge: "Waarom niet?"

04-02-2020 12:15
16

Krépin Diatta moet bij Club Brugge één van de sleutelspelers worden in Play-Off 1. De vraag is echter wat hij in de zomer gaat doen. De Senegalees ziet niet op tegen een verlengd verblijf.

"Waarom niet? Ik zie me momenteel niet voor een andere ploeg uitkomen", zo geeft Diatta aan bij Het Laatste Nieuws. "Kijk, Club heeft me al zoveel gegeven. Ik wil het bestuur en de staf daarvoor bedanken. Hen iets teruggeven ook. Het liefst van al de dubbel dit seizoen. En zelfs dan ga ik niet op de deur van Vincent Mannaert kloppen, om te zeggen dat ik wil vertrekken. Ik steek zo niet in elkaar."

Diatta wil enkel vertrekken als alle partijen tevrenden zijn. "Als Club mijn toekomst wil bespreken, ga ik luisteren. Als het wil dat ik vertrek, zal ik dat ook doen. Maar tot dan... Ik respecteer Club te veel om een transfer te forceren."

Diatta heeft dit seizoen inmiddels zeven goals en vier assists. "Het is nog niet voldoende. Nu, eigenlijk focus ik me niet op mijn eigen statistieken. Ik wil op het einde van het seizoen prijzen winnen. Wat ben je met vijftien of twintig goals als je op het einde van het seizoen geen kampioen bent?"