VP 11 Van De Week, Speeldag 24: KAA Gent op dreef, comeback Vossen

VP 11 Van De Week, Speeldag 24: KAA Gent op dreef, comeback Vossen

03-02-2020 12:30
1

Met nog zes speeldagen te gaan wordt het extra spannend in de Jupiler Pro League. Deze elf spelers hebben op Speeldag 24 al een tandje bijgestoken.

De Wolf bant Cercle
Cercle Brugge kreeg tegen Eupen nog een penalty, maar doelman De Wolf hield zijn clean sheet. Daarmee is Cercle misschien wel definitief veroordeeld. De kloof met Waasland-Beveren is nog steeds negen punten. Er zijn nog maar achttien punten te verdienen.

De verdedigingen waren baas in Club Brugge - Antwerp, en dus kiezen we aan beide kanten een uitblinker. Clinton Mata was onklopbaar bij Club Brugge, Wesley Hoedt foutloos bij Antwerp. Hetzelfde kan gezegd worden van Vincent Kompany bij Anderlecht. Op de linksback kiezen we voor Milad Mohammadi, al komen alle spelers van KAA Gent deze week in aanmerking voor het team.

Fysiek wonder bij Club Brugge
Op het middenveld van Club Brugge had Eder Balanta er duidelijk zin in. De Colombiaan heeft drie longen en ook nog eens voetballend vermogen. Met Julien De Sart zetten we er een iets lichtere speler naast, die met KV Kortrijk makkelijk de maat nam van Standard. Roman Bezus is helemaal terug en scoorde een prachtige vrijschop voor KAA Gent.

De comeback van Vossen
Bij Zulte Waregem toonde Jelle Vossen dat hij niet versleten is met twee doelpunten tegen Waasland-Beveren. Terem Moffi maakt een vliegende start bij KV Kortrijk en scoorde opnieuw. Bij KRC Genk was Junya Ito een onbetwiste uitblinker.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is het elftal van de week! #KASEupen #ClubBrugge #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Antwerp #KAAGent #Gent #KVKortrijk #KRCGenk #ZulteWaregem #Essevee

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op