'Vervangen Mbappé voelt zich miskend, smet op relatie met Tuchel'

'Vervangen Mbappé voelt zich miskend, smet op relatie met Tuchel'

03-02-2020 10:53
4

Het Paris Saint-Germain-duo Kylian Mbappé en Thomas Tuchel heeft dit weekend gesproken over hun aanvaring tijdens het Ligue 1-duel met Montpellier van zaterdagavond. Mbappé werd bij een 5-0 voorsprong gewisseld, ging met veel misbaar naar de zijlijn en werd tot de orde geroepen door zijn Duitse trainer.

Tijdens de nabespreking op zondag zaten de twee weer tegenover elkaar, in het bijzijn van directeur Leonardo, maar volgens Le Parisien is de kou bij PSG voorlopig niet uit de lucht. Volgens met medium is er zelfs sprake van grote spanningen tussen Tuchel en Mbappé. De regerend Ligue 1-topscorer wordt door PSG regelmatig naar voren geschoven als hét uithangbord van de club, ook voor commerciële activiteiten, maar zou zich niet voldoende gewaardeerd voelen door Tuchel en de overige stafleden.

Het zou voor de Parijse veelvraat grote problemen op kunnen leveren, suggereert Le Parisien. De club probeert al enige tijd om het tot medio 2022 doorlopende contract van de vedette open te breken, maar is daar tot dusver niet in geslaagd. Als de spanningen tussen Mbappé en Tuchel aanhouden, is het nog maar zeer de vraag of dit op lange termijn wél gaat lukken. Het in Parijs gesitueerde medium speculeert al over een 'point de non-retour'.