UPDATE: ‘Clubs tonen interesse, Anderlecht kan Saief uitlenen’

UPDATE: ‘Clubs tonen interesse, Anderlecht kan Saief uitlenen’

03-02-2020 08:15 Laatste update: 04-02-2020 08:16
14

RSC Anderlecht heeft tijdens de wintermercato verschillende spelers van de hand kunnen doen. Zelfs Alexis Saelemaekers vertrok verrassend genoeg uit het Lotto Park. Ook al was vrijdag de deadline in ons land, toch kan Anderlecht voor nog een vertrekker zorgen.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Kenneth Saief nog een transfer kan maken. De Amerikaan geniet  concrete interesse uit Israël, waar de transfermarkt nog niet gesloten is. Zowel Anderlecht als de entourage van Saief hopen de transfer deze week rond te krijgen. De flankspeler heeft geen toekomst meer in het Lotto Park.

In de zomer van 2018 nam Anderlecht de Amerikaan nog voor 3,70 miljoen euro over van KAA Gent. Saief kon zich echter nooit doorzitten bij paars-wit. Dit seizoen was er, ondanks de tegenvallende resultaten, nooit een plaats voor hem. Het laatste optreden van Saief dateert zelfs al van 27 januari van vorig jaar.

Update: Het Belang van Limburg meldt dat ook een Poolse club geïnteresseerd is in Kenny Saief. Maandag deed hij nog mee met de U21 van RSC Anderlecht, maar paars-wit zou Saief nog kunnen uitlenen.