Hoedt haalt stevig uit: Waar zijn we dan in godsnaam mee bezig?

Hoedt haalt stevig uit: "Waar zijn we dan in godsnaam mee bezig?"

02-02-2020 18:30
52

Antwerp is in de slotfase kopje onder gegaan tegen Club Brugge: het werd 1-0. Faris Haroun, Sinan Bolat en Wesley Hoedt hebben duidelijk bedenkingen bij dat doelpunt van Club.

"Ik kan één ding zeggen: als je de historie in het Belgische voetbal kent, weet je dat een fiftyfifty-beslissing op verplaatsing bij Brugge niet in je voordeel zal uitvallen", laat Haroun zich ontvallen bij Het Laatste Nieuws. 

Ook Bolat weet niet zeker of Vanaken écht heeft gescoord. "Je speelt op Brugge hé. Mocht de fase aan onze kant geweest zijn, ben ik benieuwd wat de scheids of de VAR beslist zou hebben. De grensrechter stak niet meteen zijn vlag in de lucht om aan te tonen dat het goal was. Hij zal wel iets in de oortjes gefluisterd gekregen hebben."

Hoedt legt de verantwoordelijkheid eerder bij de Pro League dan bij de arbitrage. "Iedereen loopt te zeiken over de VAR, maar als je niet eens doellijntechnologie hebt, waar zijn we dan in godsnaam mee bezig? Dit gaat over enorme opbrengsten, dan bezuinig je toch niet op doellijntechnologie?"