Tom Waes kent de oplossing: Fly en Stijn kunnen Lamkel Zé een lesje leren

Tom Waes kent de oplossing: "Fly en Stijn kunnen Lamkel Zé een lesje leren"

02-02-2020 14:42 Laatste update: 15:03
4

Didier Lamkel Zé start in de basisploeg van Laszlo Bölöni tegen Club Brugge. De Congolees van Royal Antwerp FC is dit seizoen het grote probleemkind in de Belgische competitie. Tom Waes, grote supporter van de Great Old, heeft misschien wel een oplossing. 

"Fly en Stijn zouden hem alleszins een lesje kunnen leren", vertelde Waes al lachend tegenover Sporza. De televisiemaker alludeerde natuurlijk op zijn programma dat momenteel loopt. "Een onvoorspelbare zot is het, hoog tijd om hem even in de B-kern te laten trainen", ging Waes verder.

"Ik ben hem wat beu en zo denken veel Antwerp-fans. Hij heeft ons Europees voetbal gekost, hij maakt het ons moeilijk in de beker en nu gooit hij nog een keer op de verkeerde manier olie op het vuur voor de wedstrijd van zondag. Akkoord, hij kan voetballen, maar zo zijn er nog."

"Denk maar aan Miyoshi of Refaelov. Laat hen maar even spelen en dan kan Lamkel Zé even nadenken, als dat lukt. Let op, ik vind Lamkel Zé een fantastische speler, hij heeft prachtige bewegingen in huis, maar voetballen is meer dan dat", besloot de televisiemaker.