Berge overladen met lof door trainer, fans Sheffield zorgen voor kippenvelmoment

Berge overladen met lof door trainer, fans Sheffield zorgen voor kippenvelmoment

01-02-2020 20:05
12

Sander Berge heeft zaterdag zijn debuut gemaakt voor Sheffield United. De middenvelder kreeg na zijn vertrek bij KRC Genk meteen een basisplek en maakte indruk. Zijn coach Chris Wilder was bijzonder enthousiast over Berge.


Berge speelde bijna zeventig minuten mee in de 0-1 overwinning van Sheffield United tegen Crystal Palace. Daarin kon hij Wilder bekoren. "Hij lijkt op een speler voor Sheffield. Hij is groot, sterk en zeer atletisch. Een goede voetballer", aldus Wilder bij The Star.

Toch zat er geen hele wedstrijd in voor Berge. "Zijn gezicht na zijn vervanging sprak boekdelen. Hij weet dat hij zich nog moet aanpassen, maar dat zal hij doen. Hij zal nog beter worden en zal ook ons team verbeteren."

Meteen na de wedstrijd volgde er nog een mooi moment tussen Berge en de fans van Sheffield, die een nieuw liedje voor hem zongen.

Berge reageerde ook meteen na dat mooie moment met een boodschap op de officiële kanalen. "Hallo supporters, bedankt voor de steun en voor het moment dat we na de wedstrijd hebben gedeeld. Ik kreeg er kippenvel van", aldus Berge.