'Geen transfer voor Edmilson: Standard-lieveling stond dichtbij JPL-terugkeer'

'Geen transfer voor Edmilson: Standard-lieveling stond dichtbij JPL-terugkeer'

01-02-2020 13:45
4

Standard heeft op de slotdag van de wintermercato geen nieuwkomers meer vastgelegd. Ondanks het vertrek van sterkhouders als Paul-José Mpoku en Renaud Emond gaat Standard met de huidige kern verder. Al haalde het ei zo na een oude bekende terug.

Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Standard dichtbij een terugkeer van Junior Edmilson stond. De ex-flankaanvaller, die momenteel uitkomt voor het Qatarese Al Duhail, was al persoonlijk rond met de Rouches. Toch ging de deal uiteindelijk niet door.

Er was nochtans ook een akkoord met Al Duhail. Zo zou Edmilson voor 500.000 euro op huurbasis overkomen tot het einde van het seizoen. Daarbovenop werd een aankoopoptie van 1,6 miljoen euro bedongen. Helaas voor Standard besloten de Qatarezen om last-minute de stekker uit de onderhandelingen te trekken.

Al Duhail zag Youssef Msakni met een ernstige knieblessure uitvallen, waardoor Edmilson dan toch niet mocht vertrekken uit Qatar. Een serieuze streep door de rekening van Standard, dat graag nog een aanvallende kracht had toegevoegd aan de huidige selectie.