Mitrovic, Jestrovic en Jovanovic zijn hier geslaagd, wil traditie verderzetten

"Mitrovic, Jestrovic en Jovanovic zijn hier geslaagd, wil traditie verderzetten"

31-01-2020 23:59
7

RSC Anderlecht legt haar aanvallende eieren in het mandje van Dejan Joveljic. De nog maar twintigjarige aanvaller komt op huurbasis over van Eintracht Frankfurt. Aangezien hij daar weinig in actie kwam, hoopt Joveljic zich nu weer in de kijker te spelen.

"Ik voel me hier heel goed", weet Joveljic nu al in gesprek met rsca.be. "Anderlecht is een grote club, de grootste in België met een enorme traditie. Ik ben blij dat ik hier ben. Toen ik met mensen uit mijn omgeving sprak over de interesse van deze club, zeiden ze meteen dat ik die kans moest grijpen."

"Veel landgenoten zijn hier al geslaagd, Mitrovic, Jestrovic, Ilic, Jovanovic … Ik wil die traditie hier voortzetten", maakt Joveljic zich sterk. "Ik sprak met Luka Adzic over de club en hij vertelde me alleen maar goeie dingen. Hier bij Anderlecht krijgt de jeugd speelkansen."

"Daarom hoop ik iedereen ook te overtuigen van mijn kwaliteiten. Ik wil het team vooruit kunnen stuwen, richting Play-Offs. Ik ben sterk in de box, tweevoetig en ook wel kopbalsterk. Ik scoor normaal vrij makkelijk, vanuit elke positie. Hopelijk kan ik me snel tonen", besluit de spits hoopvol.