Simeone over Carrasco: “Ik raakte overtuigd door zijn honger om terug te keren”

Simeone over Carrasco: “Ik raakte overtuigd door zijn honger om terug te keren”

31-01-2020 17:47 Laatste update: 01-02-2020 09:28
9

Wat gaat het plots bliksemsnel voor Yannick Carrasco. Ineens voetbalt onze landgenoot opnieuw voor Atlético Madrid; deze vrijdag stond hij er zelfs al op het oefenveld. Mogelijk mag Carrasco dit weekend al zijn terugkeer vieren. De eerste missie? De stadsderby tegen Real!

Hoewel de overgang van Carrasco nog maar vers van de pers is, maakt de winger dus meteen kans om zijn 'debuut' te maken in de Primera Division. Eleven Sports stelt wel één belangrijke voorwaarde: het papierwerk rond Carrasco moet in orde zijn. Atlético werkt nu als een bezetene om de Rode Duivel tijdig speelgerechtigd te krijgen.

Als dat in orde komt, lijkt Carrasco dus meteen verzekerd van een plekje in de selectie van Diego Simeone. Aangezien de Argentijn eerder al trainer was van de flankaanvaller, weet Simeone als geen ander hoe hij in elkaar zit. Carrasco zou dan ook direct een meerwaarde kunnen betekenen. Tijdens zijn eerste trainingssessie viel onze landgenoot alvast op door zijn gretigheid.

Update: De kern van Atlético Madrid voor het duel tegen Real Madrid is bekendgemaakt. Carrasco is van de partij. Onze landgenoot krijgt het rugnummer 21 bij zijn oude liefde. Bij Real Madrid ontbreekt Eden Hazard. 

Update: Yannick Carrasco zit meteen in de selectie bij Atlético Madrid voor de wedstrijd tegen Real Madrid. “Ik raakte overtuigd door zijn honger om terug te keren”, liet coach Diego Simeone op een persconferentie weten.