OFFICIEEL: Miskoop Makarenko ruilt Anderlecht weer in voor veilige haven Kortrijk

OFFICIEEL: Miskoop Makarenko ruilt Anderlecht weer in voor veilige haven Kortrijk

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 17:30vr 31-01-2020 om 17:30

Laatste update: vrijdag 31 januari 2020 om 18:31vr 31-01-2020 om 18:31

RSC Anderlecht laat Evgeny Makarenko gaan. De linkspoot kwam nooit in de plannen van Vincent Kompany en/of Frank Vercauteren voor. Nu probeert hij zijn carrière weer nieuw leven in te blazen bij KV Kortrijk.

Via een bericht en een filmpje op haar Twitter-kanaal toont Kortrijk de terugkeer van Makarenko aan, terwijl hij zijn medische proeven ondergaat. KVK probeerde het nog even spannend te maken door geen naam of gezicht in beeld te brengen, maar even later 'verklapte' het dat de overgang vanuit Brussel helemaal rond is. Makarenko keert zo terug naar de heimat, want in het seizoen 2017-2018 maakte de Oekraïner al het mooie weer in het Guldensporenstadion na een overstap vanuit zijn thuisland.

In dat seizoen presteerde Makarenko zo sterk, eerste als linksback, later als controleur, dat Anderlecht een oogje op hem liet vallen. De intussen ontslagen Luc Devroe loodste de 28-jarige naar Brussel, maar daar viel hij door de mand. Vorig seizoen mocht Makarenko nog vijftien keer meevoetballen in de Jupiler Pro League. Deze jaargang kwam hij aan welgeteld nul speelminuten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Komt Makarenko te kort voor Anderlecht?

Ja
81%
Nee
19%
(228 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws