'Na afgeketste transfer naar Club Brugge kan Gaich nu aan de slag in Manchester'

'Na afgeketste transfer naar Club Brugge kan Gaich nu aan de slag in Manchester'

31-01-2020 16:19
5

Omdat de onderhandelingen rond Adolfo Gaich maar bleven duren, koos Club Brugge eieren voor haar geld: Michael Krmencik moet de nieuwe goalgetter van Blauw-Zwart worden. Dat betekent echter niet dat Gaich zomaar in Argentinië aan de slag blijft. Nu komt zowaar Manchester United op de proppen.

De gevallen topclub zou volgens The Daily Star een oogje laten vallen hebben op Gaich, 'nadat een mogelijke deal met Club Brugge ingestort is'. Moederclub San Lorenzo vraagt minimum vijftien miljoen euro. In principe is dat bedrag geen probleem voor een club als Man U, al rijst de vraag natuurlijk of er op enkele uren tijd nog een overeenkomst uit de bus kan komen. The Daily Star noemt een overgang alvast unlikely.

Als Gaich tóch naar Manchester zou verkassen, kan dat voor Club Brugge het mes nog eens extra diep in de wond steken. In de zestiende finales van de Europa League komt Club namelijk uit tegen Man U. De twintigjarige Argentijn zou dan dus op Jan Breydel kunnen spelen, maar als tegenstander van de West-Vlamingen. Zo ver is het echter nog lang niet. Overigens zijn ook Benfica en Middlesbrough in de markt voor Gaich.

Man United is alvast wanhopig op zoek naar een nieuwe aanvaller. Door de blessure van raspaardje Marcus Rashford zit Ole Gunar Solksjaer immers krap in het offensieve compartiment. Normaal gezien is Rashford niet hersteld voor de Europese ontmoeting met Club.