OFFICEEL: Zulte Waregem scoort nieuwe transferslag en strikt Dompé

OFFICEEL: Zulte Waregem scoort nieuwe transferslag en strikt Dompé

31-01-2020 15:15 Laatste update: 18:58
5

Jean-Luc Dompé legt vrijdag zijn medische testen af bij Zulte Waregem. Als daar geen problemen opduiken, zal hij nadien een contract tekenen voor 3,5 seizoenen.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De 24-jarige flankaanvaller maakte in de zomer van 2018 de overstap van Standard naar AA Gent. In zijn beginperiode kreeg hij nog veel speelminuten, maar sinds dit seizoen had Dompé vooral een rol als invaller. 

Na een zwakke winterstage werd hij zelfs naar de B-kern overgeheveld. Zulte Waregem zal hem nu een reddingsboei gooien. Hij is na Jelle Vossen en Bassem Srarfi de derde aanwinst van Essevee. Gent is opnieuw een overbodige speler kwijt.

Update: Dompé is definitief overgestapt naar Zulte Waregem. De buitenspeler legde de voorbije uren met succes zijn medische proeven af en ondertekende zonet een contract dat hem tot 2023 aan Essevee verbindt, laat Het Nieuwsblad weten. Eerder op de dag verzekerde Zulte Waregem zich ook al van de diensten van Hotman El Kababri, op creatieve wijze overigens.

Update: De transfer van Dompé is helemaal in kannen en kruiken. Beide clubs hebben de transfer van de flankspeler aangekondigd. "Ik kan niet wachten om op het veld te staan en kennis te maken met de fans van SV Zulte Waregem", liet Dompé weten via de website van Essevee. Hij tekende een contract voor 3,5 seizoenen aan de Gaverbeek.