Update: 'Napoli doet Mertens verbeterd contractvoorstel om Inter af te houden'

Update: 'Napoli doet Mertens verbeterd contractvoorstel om Inter af te houden'

31-01-2020 15:11 Laatste update: 01-02-2020 12:24
1

Dries Mertens trekt zo goed als zeker niet naar Chelsea deze winter, andere opties liggen echter nog steeds op tafel. Zo zou Inter de Rode Duivel een contract hebben voorgeschoteld.

Nicolo Schira, een expert op het gebied van transfers, komt met het nieuws naar buiten. Schira bevestigd het nieuws dat Chelsea de stekker uit de onderhandelingen heeft getrokken, maar komt ook met een nieuwtje. Zo zou Inter plots heel concreet zijn voor Mertens.

Mertens heeft nog steeds niet verlengd bij Napoli en dus ziet de ploeg van Romelu Lukaku zijn kans schoon. Mocht Mertens de komende maanden zijn contract niet meer verlengen, ligt er een contract van twee jaar klaar bij Inter. Hij zou er naar verluidt zo een 4,5 miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen.

Update: Napoli zou Mertens graag behouden en dus heeft voorzitter De Laurentiis, nu de transfermarkt gesloten is, een nieuwe strategie klaar. Terwijl Inter dus bereid is om de Rode Duivel een jaarsalaris van 4,5 miljoen aan te bieden, is Napoli van plan om daar nog over te gaan, weet Calciomercato. De Zuid-Italianen stellen hun clubicoon voor om vijf miljoen per jaar te gaan verdienen. Het is nu aan Mertens om zijn keuze te maken.