OFFICIEEL: Antwerp leent Verstraete meteen uit aan KV Oostende

OFFICIEEL: Antwerp leent Verstraete meteen uit aan KV Oostende

31-01-2020 07:00 Laatste update: 16:08
11

Een verrassende wending rond Louis Verstraete. Het Laatste Nieuws meldt Antwerp dicht bij de komst van de KAA Gent-middenvelder staat. Hij wordt wel meteen uitgeleend aan KV OOstende.

Verstraete kan niet op veel speeltijd meer rekenen onder Jess Thorup en leek op weg naar Sporting Charleroi. Nu zou hij op het punt staan om naar Royal Antwerp Football Club te trekken. Er wordt verwacht dat alle partijen vandaag overeenkomen.

Verstraete zal dan een meerjarige verbintenis tekenen bij Antwerp. De middenvelder zelf ziet een definitieve transfer naar The Great Old naar verluidt meer zitten dan een overgang naar Charleroi.

Update: Antwerp heeft op sociale media bevestigd dat Verstraete op de Bosuil komt spelen. Antwerp zoekt wel een ploeg om hem tot de zomer aan uit te lenen.

Update: KV Oostende lijkt de beste papieren te hebben om Verstraete op uitleenbasis over te nemen van Antwerp. Ex-club Waasland-Beveren heeft ook interesse maar wil de speler voor langer dan een half jaar huren, dat ziet Antwerp niet zitten. Het Nieuwsblad meldt dat KVO en Antwerp ondertussen al erg concreet zijn omtrent de mogelijke deal. 

Update: Er is meer nieuws over de toekomst van Louis Verstraete. Hij zal de komende maanden op huurbasis voor KV Oostende spelen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De middenvelder kan bij de Kustploeg een belangrijke pion worden in de strijd tegen de degradatie.

Update: Antwerp en KVO hebben de huurdeal bevestigd. Verstraete zal het seizoen volmaken bij Oostende.