UPDATE: 'Pjaca is in Anderlecht om laatste details te regelen'

UPDATE: 'Pjaca is in Anderlecht om laatste details te regelen'

30-01-2020 22:10 Laatste update: 31-01-2020 10:58
66

RSC Anderlecht lijkt zich de komende uren dan toch nog te gaan versterken. Het haalt Marko Pjaca weg bij Juventus.

Het zou niet om een definitieve verkoop gaan, maar wel om een uitleenbeurt met aankoopoptie. Pjaca werd in het verleden nog gezien als een groot talent en werd door Juventus in 2016 nog voor een som van zo'n 23 miljoen euro overgenomen. Mede door blessures kon hij echter niet overtuigen bij de Italiaanse topclub.

Ook dit seizoen kwam Pjaca helemaal niet aan bod bij Juve. Hij speelde amper één wedstrijd mee dit seizoen (een invalbeurt van vijftien minuten in de beker) en ging op zoek naar een oplossing. Onder andere Cagliari toonde interesse, maar het is Anderlecht dat mag hopen op de komst van de Kroatische international.

Gianluca Di Marzio meldt dat de onderhandelingen op clubniveau al helemaal rond zijn. Pjaca wordt vrijdag in België verwacht om zijn medische testen te ondergaan. Als hij daarvoor slaagt, neemt Anderlecht hem (tijdelijk) over.

Update: Volgens nieuwe berichten in Italië gaat het niet om een uitleenbeurt mét aankoopoptie. Anderlecht zou de Kroaat wel tot het einde van het seizoen lenen, maar kan die uitleenbeurt nog met één seizoen verlengen. Een aankoopoptie zit er echter niet in de deal.

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat Pjaca inmiddels op Neerpede is om de laatste details te regelen.