UPDATE: 'Carrasco staat op het punt op huurbasis terug te keren naar Atlético'

UPDATE: 'Carrasco staat op het punt op huurbasis terug te keren naar Atlético'

30-01-2020 22:31 Laatste update: 31-01-2020 08:44
5

Yannick Carrasco mag dan toch hopen op een terugkeer naar Europa. Dat zal dan met hangende pootjes zijn richting zijn ex-club, Atlético Madrid.

Zo meldt onder andere Mundo Deportivo dat de Spaanse topclub eraan denkt om Carrasco terug te halen. De Rode Duivel werd aangeboden aan Atlético Madrid, dat niet weigerachtig staat tegenover een terugkeer.

Diego Simeone wil er absoluut nog aanvallende versterking bij en sluit een nieuwe samenwerking met Carrasco niet uit. De Rode Duivel vertrok in 2018 nog op geen al te fraaie wijze bij Atlético Madrid, waar hij enkele mooie seizoenen beleefde. Hij speelde van 2015 tot 2018 voor de Spaanse topclub en was in 124 wedstrijden goed voor 23 doelpunten en zeventien assists.

Onze landgenoot was eerder deze week ook nog in beeld bij Crystal Palace. Na beraad besloot manager Roy Hodgson echter om Carrasco niet aan te trekken.

Update: Marca meldt dat de terugkeer van Yannick Carrasco naar Atlético Madrid bijna een feit is. De Spaanse topclub zal de Rode Duivel huren nadat hij werd aangeboden. Carrasco aast al een tijdje op een terugkeer naar de Europese velden.