OFFICIEEL: Spurs bereikt overeenstemming met Southampton over verdediger

OFFICIEEL: Spurs bereikt overeenstemming met Southampton over verdediger

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 20:27wo 29-01-2020 om 20:27

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 20:28wo 29-01-2020 om 20:28

Tottenham Hotspur-verdediger Kyle Walker-Peters maakt het seizoen af bij Southampton. De verdediger kan zowel op de rechtsback- als de linksbackpositie uit de voeten. 

Walker-Peters kwam al 24 keer in actie voor Tottenham en zorgt bij Southampton voor wat meer speelruimte in de achterhoede. "Ik ben erg blij met de komst van Kyle", vertelt coach Ralph Hasenhüttl op de clubwebsite van Southampton. "Hij is een jonge, getalenteerde speler met goede verdedigende en aanvallende kwaliteiten."

"Het was duidelijk dat we wel wat defensieve versterking konden gebruiken op de backposities en Kyle paste precies in het profiel van een speler die we zochten", sluit de coach af. Walker-Peters zelf is blij dat hij de kans krijgt om wekelijks minuten te maken in de Premier League. "Ik ben blij met de kans die ik krijg van de manager en de club", vertelt de verdediger. 

"Ik wil de club graag helpen en hier een betere speler worden. Ik heb een gesprek gehad met de manager en hij heeft me verzekerd dat ik het soort speler ben waar hij van houdt. Ik heb het gevoel dat ik goed pas bij Southampton." Southampton heeft geen optie tot koop bedongen bij Spurs, aangezien de club uit Noord-Londen Walker-Peters ziet als een groot talent voor de toekomst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws