UPDATE: ‘Club Brugge wordt onder druk gezet om snel akkoord te vinden’

UPDATE: ‘Club Brugge wordt onder druk gezet om snel akkoord te vinden’

29-01-2020 19:00 Laatste update: 30-01-2020 07:14
48

Het nieuws kwam naar buiten dat Club Brugge Adolfo Gaich zo goed als binnen had. De 20-jarige aanvaller zou volgens de Argentijnse voetbalbond zijn medische testen afleggen voor de transfer, maar Blauw-Zwart ontkent dit echter volgens Het Laatste Nieuws.

Gaich is momenteel actief op een U23-tornooi in Colombia met de Argentijnse belofteploeg en de targetman zou dat tornooi onderbreken om zijn medische testen in Buenos Aires af te leggen. Dit wordt echter ontkent door Club Brugge.

‘Blauw-Zwart ontkent dat er een deal is. Club stelt dat er vanuit Argentinië steeds meer eisen komen en er geen sprake is van medische testen’, klinkt het. De soap lijkt dus nog niet ten einde. Het blijft afwachten op een officiële mededeling van Club Brugge.

Update: Ook de Argentijnse voetbalbond komt nu met de melding dat er een wending is in de transfersoap rond Gaich. De Argentijnse aanvaller zou afreizen naar Buenos Aires voor zijn medische testen af te leggen, maar dat verhaal gaat aldus (nog?) niet door.

Update: Het Nieuwsblad laat weten dat San Lorenzo en de entourage van Adolfo Gaich Club Brugge onder druk wil zetten om snel tot een akkoord te komen. Eerder maakte de Argentijnse voetbalbond al melding dat Gaich medische testen zal afleggen in Buenos Aires. Dat werd even later alweer ontkend.