'Everton werkt niet mee en wijst Barça-bod van 100 miljoen euro op aanvaller af'

'Everton werkt niet mee en wijst Barça-bod van 100 miljoen euro op aanvaller af'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 18:44wo 29-01-2020 om 18:44

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 18:44wo 29-01-2020 om 18:44

FC Barcelona is op zoek naar aanvallende versterking, maar die zoektocht verloopt voor de Catalanen tot nu toe allesbehalve soepel. Waar de club eerder al een transfer van Valencia-spits Rodrigo af zag ketsen, kreeg het woensdag ook nul op het rekest van Everton na een bod van ongeveer 100 miljoen euro op Richarlison.

Verschillende Engelse media, waaronder Sky Sports, melden dat Everton niet van plan is om nog spelers te verkopen in de huidige transferperiode. Zelfs niet als Barcelona met een bedrag van 100 miljoen euro voor Richarlison aanklopt. 

Directeur voetbalzaken Marcel Brands is op zoek naar versterkingen en wil ten koste van alles de beste spelers op Goodison Park houden. Richarlison staat al lange tijd in de belangstelling van Barcelona, zo bekeek de Spaanse grootmacht de Braziliaan al meerdere keren voor zijn overstap naar Everton.

Richarlison tekende in december vorig jaar een nieuw contract bij Everton, waardoor hij nog vijf jaar verbonden is aan de Engelse club. Geïnteresseerde clubs zullen dus diep in de buidel moeten tasten, helemaal nu bekend is dat zelfs een bod van 100 miljoen euro niet genoeg is om de aanvaller weg te kapen bij Everton.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws