UPDATE: ‘Club Brugge wil Argentijnse middenvelder komende zomer inlijven’

UPDATE: ‘Club Brugge wil Argentijnse middenvelder komende zomer inlijven’

29-01-2020 17:53 Laatste update: 30-01-2020 07:45
16

Het lijkt erop dat Club Brugge tijdens de laatste dagen van de transfermercato gaat toeslaan. De leider in de Jupiler Pro League zou zich niet enkel willen versterken met Adolfo Gaich, ook Fausto Vera staat in het vizier van de Bruggelingen.

Dat meldt TyC Sports, het medium dat maandag al gewag maakte van een recordbod van Club Brugge op Gaich. Blauw-Zwart zou ongeveer vijftien miljoen euro op de tafel willen leggen voor de aanvaller. Daar blijft het echter niet bij, want Club zou ook een bod van acht miljoen euro hebben uitgebracht op Fausto Vera. De vraagprijs ligt momenteel op tien miljoen euro.

De 19-jarige middenvelder is momenteel aan de slag bij Argentinos Juniors, de ploeg waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Vera speelde dit seizoen elf wedstrijden in de Argentijnse Super League. Hij is tevens ploegmaat van Gaich bij de U23 van Argentinië, waarmee hij momenteel bezig is aan de voorbereiding van het Olympisch kwalificatietoernooi.

Update: Ook Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge na Adolfo Gaich met een tweede dossier bezig is. De 19-jarige verdedigende middenvelder Fausto Vera zou echter komende zomer pas de gelederen moeten komen versterken als Blauw-Zwart daadwerkelijk de Argentijn zal halen.