'Anderlecht zoekt oplossing voor Lutonda, andere jonkie mag definitief weg'

'Anderlecht zoekt oplossing voor Lutonda, andere jonkie mag definitief weg'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 16:47wo 29-01-2020 om 16:47

RSC Anderlecht is mogelijk nog niet klaar op de transfermarkt. Alexis Saelemaekers kan nog andere oorden opzoeken, maar hij is niet de enige. Zo zou Anderlecht de komende twee dagen nog een oplossing zoeken voor twee jonkies.

La Dernière Heure schrijft namelijk dat Hotman El Kababri definitief weg mag bij Anderlecht. De rechtsachter maakte op de openingsspeeldag tegen KV Oostende zijn debuut, maar speelde nadien niet meer. Bovendien is Anderlecht niet geneigd zijn aflopende contract in juni nog te verlengen. Geïnteresseerde clubs mogen zich dan ook melden in het Lotto Park.

Daarnaast zoekt Anderlecht ook een oplossing voor Thierry Lutonda. De linksachter mocht in het seizoensbegin enkele keren opdraven, maar kwam hij nog maar weinig aan spelen toe. Anderlecht wil het jeugdproduct, waar de club bovendien in gelooft, graag uitlenen om minuten te maken. Al zal het dan wel een huur zonder aankoopoptie zijn, aldus de Waalse krant.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Geloof je dat Lutonda nog doorbreekt bij Anderlecht?

(390 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws