UPDATE: 'Chelsea trekt de stekker uit dossier van Mertens'

UPDATE: 'Chelsea trekt de stekker uit dossier van Mertens'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 14:14wo 29-01-2020 om 14:14

Laatste update: vrijdag 31 januari 2020 om 11:56vr 31-01-2020 om 11:56

Chelsea is al een tijdje op zoek naar een nieuwe aanvaller en de naam van Dries Mertens circuleert al even rond. Sky Sport Italia meldt dat de Engelse topclub de Rode Duivel alsnog per direct wil wegplukken bij Napoli.

Het contract van Mertens loopt aan het einde van dit seizoen af en als Napoli nog geld wil vangen voor de aanvaller zal het nu moeten verkopen. Coach Frank Lampard wil er nog een spits bijhebben. Italiaanse media meldt alvast dat Chelsea heeft geïnformeerd bij Napoli.

Chelsea wil deze week nog zijn slag slaan. Ook namen zoals Cavani, Piatek en Ziyech worden genoemd. Mertens is bij Napoli nog op zoek naar het record van topschutter aller tijden. Het is nog maar de vraag of Chelsea Mertens kan overtuigen om nu al de overstap te maken.

Update: Mertens verhuist voorlopig nog niet naar Londen. Napoli weigerde immers een bod van Napoli van acht miljoen euro. Dat meldt Tuttomercatoweb. Het is nog niet duidelijk of Chelsea haar bod op de Rode Duivel gaat verhogen. 

Update: Volgens The Telegraph heeft Napoli geen trek meer om Mertens deze winter nog te verkopen. Toch laat Chelsea zich niet afschrikken. Volgens de Engelse bron gaat de ploeg uit Londen nog één ultiem bod doen op de Rode Duivel. Aankomende zomer loopt het contract van Mertens af. 

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat de deal rond Mertens vrijwel dood en begraven is. Napoli laat hem niet gaan en Chelsea heeft de hoop opgegeven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws