'Antwerp bereikt akkoord met Beiranvand, onduidelijkheid over Bolat'

'Antwerp bereikt akkoord met Beiranvand, onduidelijkheid over Bolat'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 10:13wo 29-01-2020 om 10:13

Antwerp heeft een tweede doelman is huis gehaald. The Great Old heeft een akkoord bereikt met Alireza Beiranvand. Hij is na Davor Matijas de tweede doelman die Antwerp op korte tijd aantrekt.

 Dat meldt Het Nieuwsblad. De nationale doelman van Iran moet eerst zijn medische testen nog afleggen. Slaagt hij daarvoor, kan hij zijn handtekening zetten onder een contract voor drie seizoenen plus optie op een extra jaar. Antwerp betaalt zo'n 630.000 euro voor Beiranvand, de afkoopsom in zijn contract. Hij komt komende zomer over van Persepolis.

De Iraanse doelman stond ook op de lijst van KRC Genk en leek op weg naar de Limburgers. Genk koos uiteindelijk echter voor Thomas Didillon, die op huurbasis werd overgenomen van RSC Anderlecht.

Dan rest de vraag waar de toekomst van Sinan Bolat ligt. De Turkse international heeft een aflopend contract en leek te onderhandelen over een contractverlenging bij Antwerp. Een akkoord kwam er nog niet. De komst van twee nieuwe doelmannen lijkt alvast aan te geven dat Bolat zal vertrekken bij Antwerp.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws