Clement roteert opnieuw bij Club Brugge voor partij tegen Charleroi

Clement roteert opnieuw bij Club Brugge voor partij tegen Charleroi

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 10:02wo 29-01-2020 om 10:02

Club Brugge moet woensdagavond alweer vol aan de bak. In het bijzonder drukke programma van Blauw-Zwart staat nu ook de naam van Charleroi genoteerd. Philippe Clement staat voor een zware opdracht en denkt dan ook aan roteren tegen Charleroi.

Club Brugge had het de voorbije weken wat moeilijker en raakte niet voorbij Zulte Waregem en KV Kortrijk. Tegen de Kortrijkzanen koos Clement nog voor heel wat andere namen. Nu lijkt de coach weer te gaan roteren.

In de partij in het Guldensporenstadion kreeg Matej Mitrovic nog een kans, al kon die niet helemaal overtuigen. Brandon Mechele wordt opnieuw in de basis van de Bruggelingen verwacht. Ook Fede Ricca kreeg een kans, maar wordt wellicht opnieuw vervangen door Eduard Sobol.

Daarnaast is het de vraag of Emmanuel Dennis en Krépin Diatta ook helemaal klaar zijn voor de strijd. Het duo zit opnieuw in de selectie, maar speelt mogelijk geen volledige partij.

Dat opent perspectieven voor Charles De Ketelaere, die bij zijn basisdebuut in de competitie flink wat indruk heeft gemaakt. De kans is bijzonder groot dat hij in de basis begint. Verder lijkt ook Percy Tau een kans te gaan krijgen na de mindere partijen van Lois Openda en de blessure van David Okereke.

De verwachte opstelling
Mignolet; Mata, Mechele, Deli; Diatta, Vormer, Rits, Vanaken, Sobol; De Ketelaere, Tau

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws