UPDATE: ‘Opare en twee andere spelers mogen Antwerp verlaten’

UPDATE: ‘Opare en twee andere spelers mogen Antwerp verlaten’

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 07:30wo 29-01-2020 om 07:30

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 15:10wo 29-01-2020 om 15:10

Daniel Opare kwam dit seizoen door een blessure nog niet in actie voor The Great Old. De flankverdediger is al maanden herstellende van een blessure die hij deze zomer opliep. Bij Antwerp rekent men ook helemaal niet meer op de Ghanees.

Opare is goed op weg om zijn comeback te maken, maar dat gebeurt mogelijk niet bij Antwerp. Het Nieuwsblad meldt dat Antwerp niet meer rekent op de Ghanese rechtsachter. Hij mag de club dan ook verlaten.

Antwerp oordeelt dat het met Aurelio Buta, Ritchie De Laet, Robbie Quirynen en in hoogste nood met Seck genoeg opties op de rechtsachter heeft, waardoor het Opare niet meer nodig heeft. Hij mag de club deze winter dan ook verlaten. Gebeurt dat niet, vertrekt Opare komende zomer. De Ghanees heeft een aflopend contract dat niet verlengd zal worden.

De 29-jarige verdediger werd in de zomer van 2018 terug naar België gehaald door Antwerp. Hij speelde uiteindelijk 24 wedstrijden voor The Great Old.

Update: Volgens Het Nieuwsblad mag niet enkel Opare vertrekken, maar ook Yatabaré en Colpaert mogen weg bij Royal Antwerp Football Club. Beide spelers hebben weinig kans op speelminuten. Colpaert speelde in het verleden bij Zulte Waregem en kwam in 2015 over van Essevee.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws