Gianluca Di Marzio: 'AC Milan wil shoppen bij Anderlecht'

Gianluca Di Marzio: 'AC Milan wil shoppen bij Anderlecht'

28-01-2020 23:44 Laatste update: 29-01-2020 00:08
16

AC Milan heeft interesse in Alexis Saelemaekers van RSC Anderlecht. Met dat nieuws pakt Gianluca Di Marzio uit. Saelemaekers moet bij Milan de opvolger van Suso worden.

Suso gaat Milan meer dan waarschijnlijk verlaten voor een avontuur bij Sevilla. De Spaanse club gaat de rechterflankspeler voor 18 maanden huren van Milan. Plaats Sevilla zich in die periode voor de Champions League dan is het verplicht om Suso ook definitief over te nemen van de Italianen. Aangenomen wordt dat dinsdag de deal tussen beide ploegen wordt afgerond.

Indien Milan Suso verliest, wil het een vervanger in huis halen. Daarbij is Saelemaekers een optie. Volgens Di Marzio worden het evenwel geen eenvoudige onderhandelingen met Anderlecht. Reims (6 miljoen euro) en Freiburg (7,5 miljoen euro) zouden al concrete aanbiedingen hebben gedaan, die door Anderlecht zijn afgewezen worden. Volgens de Italiaanse bron wil Anderlecht circa 10 miljoen euro vangen voor Saelemaekers.

Buiten Saelemaekers heeft AC Milan nog een Belg als vervanger voor Suso op de lijst staan, Adnan Januzaj. De Rode Duivel is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Real Sociedad.