Mulder, Van Himst en andere Anderlecht-iconen tekenen rouwregister van Rensenbrink

Mulder, Van Himst en andere Anderlecht-iconen tekenen rouwregister van Rensenbrink

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 23:20di 28-01-2020 om 23:20

De wereld moest helaas deze week afscheid nemen van Robbie Rensenbrink. RSC Anderlecht zorgde in het Lotto Park voor een rouwregister. Dat werd ondertussen getekend door heel wat iconen van paars-wit.

Anderlecht had voor haar ex-spelers een moment ingelast om samen stil te staan bij het overlijden van Rensenbrink. Heel wat iconen tekende het rouwregister ter ere van de slangenmens. Onder meer Paul Van Himst, Jan Mulder, Jean Thissen, Gille Van Binst en Georges Heylens waren van de partij. Ook ex-manager Michel Verschueren was aanwezig.

Jean Thissen

Paul van Himst

Michel Verschueren

Gille Van Binst

Niet alleen de leeftijdsgenoten van Rensenbrink tekenden het rouwregister. Het Nieuwsblad weet ook dat Gilles De Bilde, Ianis Anastasiou, Mbo Mpenza, Michel De Wolf, Filip De Wilde, Patrick Vervoort, Jonathan Legear, Lorenzo Staelens en Wim Kooiman het voorbeeld volgden van Van Himst en co. Ook heel veel supporters van Anderlecht tekenden het rouwregister.

Gilles De Bilde

Vrijdag wordt Rensenbrink, die uiteindelijk 72 jaar werd, begraven. Anderlecht eert Rensenbrink zondag tegen Moeskroen met de naam van de Nederlander op het wedstrijdshirt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws