'Ajax gaat voor dure jeugdinternational van Brazilië'

'Ajax gaat voor dure jeugdinternational van Brazilië'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 23:05di 28-01-2020 om 23:05

Ajax wordt wederom in verband gebracht met het negentienjarige São Paulo-talent Antony. Volgens Globoesporte zijn er onderhandelingen gaande tussen de Amsterdammers en de Braziliaanse club.

Afgelopen zomer sijpelden er berichten over 'geconcretiseerde' interesse van Ajax door, maar sindsdien is het stil geworden rondom Antony. De regerend Eredivisie-kampioen heeft de strijd echter nog steeds niet gestaakt, meldt Globoesporte: São Paulo heeft naar verluidt een voorstel van een niet nader genoemde hoogte ontvangen voor de speler, die al één jaar lang gescout wordt door Ajax.

De buitenspeler, jeugdinternational van Brazilië, zal niet goedkoop zijn: afgelopen zomer tekende hij bij tot de zomer van 2024. Of São Paulo bereid is om Antony te laten gaan, zal nog moeten blijken: een zomerse transfer lijkt sowieso waarschijnlijker dan een transfer die nog voor de transferdeadline van vrijdag beklonken wordt, aldus Globoesporte. Ajax liet eerder al weten dat het na het binnenhalen van Ryan Babel in principe klaar is op de transfermarkt.

Ajax en São Paulo zijn geen onbekenden van elkaar: in januari 2017 kwam David Neres voor twaalf miljoen euro over vanuit Brazilië.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws