KRC Genk zeker dat Didillon juiste keuze is: Duidelijk dat hij veel honger heeft

KRC Genk zeker dat Didillon juiste keuze is: "Duidelijk dat hij veel honger heeft"

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 21:46di 28-01-2020 om 21:46

Thomas Didillon speelt tot het einde van dit seizoen op huurbasis bij KRC Genk. De Fransman was overbodig geworden bij RSC Anderlecht, maar zijn nieuwe club is ervan overtuigd dat hij de komende maanden een belangrijke rol zal spelen.

"We hebben gekeken wie ons op korte termijn een meerwaarde kan geven en die we ook kunnen evalueren naar de langere termijn", verklaarde sportief directeur Dimitri de Condé aan Sporza. "We zijn ervan overtuigd dat Thomas de juiste keuze is. Hij liet duidelijk voelen dat hij heel veel honger heeft. Dat geeft ons ook tijd om de situatie van Vandevoordt en Vukovic iets beter in kaart te brengen op het einde van het seizoen."   

Ook coach Hannes Wolf is tevreden met de komst van Didillon. "Het was 100 procent zeker dat we iets moesten doen met onze keepers, want je hebt concurrentie nodig. Didillon speelde veel wedstrijden en was de nummer 1 bij Metz, de Franse U21 en Anderlecht. Alleen de laatste maanden waren wat moeilijker. Met hem krijgen we persoonlijkheid en ervaring, ook al is hij nog heel jong. Hij is direct inzetbaar en kan ons de komende weken en maanden helpen, maar er is ook een optie om langer samen verder te gaan."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws