Makelaar Martinez kaatst terug naar Bayat: Ik begrijp niet dat hij de man speelt

Makelaar Martinez kaatst terug naar Bayat: "Ik begrijp niet dat hij de man speelt"

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 20:52di 28-01-2020 om 20:52

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 20:55di 28-01-2020 om 20:55

Jesse De Preter, de makelaar van bondscoach Roberto Martinez, heeft gereageerd op de uitlatingen van Mehdi Bayat. De bondsvoorzitter en de makelaar beschuldigen elkaar van onrespectvol gedrag tijdens de onderhandelingen over het nieuwe contract van Martinez. Ondertussen vliegen de verwijten in het rond.

"Ik denk met alle respect dat meneer De Preter niet goed op de hoogte is van de situatie", sneerde Bayat dinsdag. Hij lijkt de rol van de makelaar in vraag te stellen. De Preter reageert echter fors. "Tenzij ik een mandaat heb van een andere Spanjaard, die ook Roberto Martinez heet, heb ik een rechtstreeks mandaat gekregen van de bondscoach", verklaarde hij tegenover Sporza. "Dat Bayat zegt dat hij nog nooit met mij onderhandeld heeft, is logisch."

"Bij de contracten die Martinez tekende in 2016 en 2018 was hij er niet bij. Die onderhandelingen gebeurden met Bart Verhaeghe. Afgelopen maandag was ik er niet bij omdat die gesprekken enkel over het langetermijnsproject rond de nationale ploeg ging. Niet over de duur of de centen van het contract. Ik had er dus niets te zoeken. Ik wil geen polemiek, maar ik begrijp niet dat Bayat de man speelt", besloot de makelaar van de bondscoach.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws