Clement laat zich uit over transfermercato: In de zomer is dat nog vervelender

Clement laat zich uit over transfermercato: "In de zomer is dat nog vervelender"

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 20:22di 28-01-2020 om 20:22

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 20:34di 28-01-2020 om 20:34

Het einde van de winterse transfermercato komt in zicht. Club Brugge heeft zich vooralsnog gedeisd gehouden, al blijft het wel uitkijken naar opportuniteiten in het aanvallende compartiment. De kans wordt echter steeds groter dat Philippe Clement het seizoen zonder nieuwe spits moet afwerken.

"Zo’n transferdossiers zijn dikwijls beslissingen die van enkele details afhangen. Als er een opportuniteit is, zullen we iets doen", vertelde de coach van Blauw-Zwart aan Het Nieuwsblad. "Of ik hoopvolle signalen heb ontvangen? Daar gaat het bij mij niet om. Ik moet ervoor zorgen dat mijn jongens goed trainen in januari en klaar zijn voor de matchen."

Clement is naar eigen zeggen tevreden dat het einde van een rustige transfermercato in zicht is. "Gelukkig duurt de transferperiode tijdens de winter maar een maand. In de zomer is dat nog vervelender. Clubs willen er goede spelers bij, maar niemand wil zijn smaakmakers laten gaan. Dan kom je in een situatie zoals deze terecht", besloot de 45-jarige coach.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws